We zijn blij dat we al weer even geleden Andries van Benthem als R&D Manager bij M-LOCKS mochten verwelkomen. Tijd voor een nadere kennismaking waarbij we graag Andries zelf aan het woord laten.

“Ik ben 30 jaar oud en woon samen met mijn vriendin in Almelo. In 2016 ben ik afgestudeerd aan de Universiteit Twente richting werktuigbouwkunde en heb me in de loop van mijn studie verder verdiept in mechanica en tijdens mijn loopbaan in elektronica.

Voor ik bij M-LOCKS in dienst kwam heb ik heb  onder andere de detail engineering en inbedrijfstelling gedaan van een biomassa-transportsysteem in een energiecentrale. Daarnaast de engineering, productie en assemblage van houtdroogkamers in goede banen geleid en heb ik de industrialisatie van een koelsysteem gedaan, inclusief het gereed maken voor serieproductie. Ik heb vooralsnog altijd vanuit projectorganisaties gewerkt, wat het vanuit producten denken bij M-LOCKS juist extra interessant maakt. De wereld van sloten en kluizen is voor mij helemaal nieuw, maar dat maakt het juist extra uitdagend en interessant!

In mijn vrije tijd pak ik regelmatig de racefiets om een beetje frisse lucht te pakken. Daarnaast fok ik inmiddels 19 jaar konijnen voor kleindiertentoonstellingen. Een fijne afwisseling na een dag werken aan R & D van producten, dat toch vooral achter een beeldscherm op ons kantoor plaatsvindt.

We zijn binnen R&D met mooie dingen bezig bij M-LOCKS! We houden u op de hoogte!“

Terug naar het overzicht
Nederland Hoofdkantoor

M-LOCKS BV
Vlijtstraat 40
7005 BN Doetinchem
Bel +31 (0)314 376 876

Zweden Verkoopkantoor

M-LOCKS AB
Partihandlarvägen 47, 2 tr.
12044 Årsta
Bel +46 (0)8 746 06 30

Malaysia Verkoopkantoor

MLOCKS South East Asia Sdn. Bhd.
57, Jalan SS 7/2
Kelana Jaya
47301 Petaling Jaya
Selangor
Bel +6017 486 3793

Nieuwsbrief

Kopieer Rnd56C2A in het onderstaande veld

M-LOCKS is lid van:
Kies een taal: NLDEENFR
© 2022 - M-LOCKS heeft haar website laten maken door Fervent Digital.