We leven in een bijzondere tijd. Het belangrijkst op dit moment is gezondheid! We hopen dan ook dat het goed met u gaat. We vinden het belangrijk dat het goed blijft gaan met iedereen. Vanzelfsprekend dragen daar alle voorzorgsmaatregelen die voortvloeien uit COVID-19 aan bij. Daarom is het belangrijk dat u weet hoe u uw toetsenbord op de juiste manier moet reinigen én zorgt dat het toetsenbord niet beschadigt. Hieronder vindt u de instructies voor het reinigen van M-LOCKS toetsenborden.

  • Behalve toetsenbordserie DT2006 zijn onze toetsenborden niet IP-geclassificeerd tegen stof en vocht en mogen daarom niet rechtstreeks worden besproeid met vloeibare reinigings- / desinfectiemiddelen.
  • Het is alleen toegestaan een pluisvrije licht vochtige doek met een milde zeep te gebruiken om het toetsenbord te reinigen (zonder alcoholische / agressieve stoffen).
  • Test de impact van de milde zeep op het oppervlak bij een ‘niet goed zichtbaar’ deel.
  • De vochtige doek mag NIET zo nat zijn dat er druppels uitlopen of dat er vocht uit gewrongen kan worden.
  • Veeg het toetsenbord voorzichtig schoon daar waar het aangeraakt wordt, waarbij u er speciaal op let dat u GEEN elektrische connectoren aanraakt, zoals een audit- / programmeer- / batterijpoort of een dallas-sleutellezer.
  • Zorg ervoor dat er geen vloeistoffen in de pool terechtkomen of druppeltjes vormen die vrijelijk in elektrische connectoren of openingen in het toetsenbord kunnen komen.
  • Gebruik de bovenstaande procedure NIET op sloten, omdat deze NIET zijn ontworpen om door welke vochtige middelen dan ook te worden gereinigd.

Als u nog vragen heeft, neem dan contact op met service@m-locks.com.

Terug naar het overzicht
Nederland Hoofdkantoor

M-LOCKS BV
Vlijtstraat 40
7005 BN Doetinchem
Bel +31 (0)314 376 876

Zweden Verkoopkantoor

M-LOCKS AB
Partihandlarvägen 47, 2 tr.
12044 Årsta
Bel +46 (0)8 746 06 30

Malaysia Verkoopkantoor

MLOCKS South East Asia Sdn. Bhd.
57, Jalan SS 7/2
Kelana Jaya
47301 Petaling Jaya
Selangor
Bel +6017 486 3793

Nieuwsbrief

Kopieer PphEm2um in het onderstaande veld

M-LOCKS is lid van:
Kies een taal: NLDEENFR
© 2022 - M-LOCKS heeft haar website laten maken door Fervent Digital.