Product Developer

Wil jij onze organisatie helpen groeien? Wil jij dé technische specialist zijn bij onze organisatie en producten van onszelf en onze partners optimaliseren? Geniet jij van het dragen van verantwoordelijkheid voor technische projecten? Ook internationaal? Kun jij de wereld van mechanica, elektronica en software bij elkaar brengen voor het ontwikkelen van state of the art high security sloten voor diverse toepassingen. Lees dan snel verder, want wij hebben nu behoefte aan een Product Developer die bij ons de ruimte krijgt.

Jouw ruimte

Jij bent dé specialist én projectleider in een. Een technisch alleskunner op zoek naar projectverantwoordelijkheid, van start tot oplevering. Jouw kracht is het analyseren van technische vragen, het bedenken van de best mogelijke oplossing en zorgen dat deze wordt gerealiseerd. Daarvoor heb je een hele productrange ter beschikking die jij continu mag optimaliseren en vernieuwen. Ook zien wij je graag op projectmatige wijze nieuwe producten bedenken, ontwikkelen en implementeren, zodat we de kansen in de markt benutten.

Je krijgt veel ruimte binnen onze organisatie. Voor de directeur ben je zijn rechterhand op technisch gebied. Bij sales- en ontwikkeltrajecten heb je een belangrijke rol en je neemt als expert zitting in Europese CEN-werkgroepen om normeringen te optimaliseren. Ook geografisch krijg je dus de ruimte. Door onze technische samenwerkingen op internationaal niveau, je contacten met verschillende Europese certificeringinstanties en het samen optrekken met onze sales collega’s in diverse landen.

Je krijgt niet alleen de ruimte om te optimaliseren en vernieuwen, je mag ook de regie voeren over de realisatie van je ideeën. Het verschil voor klanten wordt immers alleen gemaakt als wat jij bedenkt, ook in de praktijk wordt gedaan. Ga er maar aan staan, de meest complexe projecten zijn voor jou.

Wij zijn groeiende en dat vraagt jouw inzet op meerdere vlakken. Soms ook puur operationeel. Maar, je staat er niet alleen voor. Je hebt intensief contact met de Managing Director, Service-, Sales- en Logistics Manager. Samen staan jullie voor het vormgeven van de toekomst van M-Locks. Daarom krijg je ook de ruimte om je nieuwsgierige en ondernemende geest te gebruiken om zaken te verbeteren binnen onze organisatie. Of het nu gaat over de manier waarop je product development doet of de manier waarop wij met elkaar samenwerken, jouw mening doet er echt toe.

Jouw nieuwe werkomgeving

 Wij zijn M-Locks in Doetinchem. Wij zijn producent en distributeur van high-security sloten en sluitsystemen voor brandkasten, kluizen en kluissystemen. Het is onze filosofie om als specialisten dicht bij onze klanten te staan. Vertrouwd is ons persoonlijke advies, de snelle levering en service. Waar ook ter wereld. We staan altijd open voor de vragen, opmerkingen en ideeën van onze klanten en partners en werken graag samen. Samen maken we er altijd iets moois van. Lees er alles over hier op onze website!

Ben jij geïnteresseerd in deze belangrijke rol binnen M-Locks? Neem dan contact op met René Wolsink (Managing Director). Bel 06 – 21 17 64 74 of mail naar hrm@m-locks.com.

Nederland Hoofdkantoor

M-LOCKS BV
Vlijtstraat 40
7005 BN Doetinchem
Bel +31 (0)314 376 876

Zweden Verkoopkantoor

M-LOCKS AB
Partihandlarvägen 47, 2 tr.
12044 Årsta
Bel +46 (0)8 746 06 30

Malaysia Verkoopkantoor

MLOCKS South East Asia Sdn. Bhd.
57, Jalan SS 7/2
Kelana Jaya
47301 Petaling Jaya
Selangor
Bel +6017 486 3793

Nieuwsbrief

Kopieer O2LVbiw2 in het onderstaande veld

M-LOCKS is lid van:
Kies een taal: NLDEENFR
© 2020 - M-LOCKS heeft zijn website laten maken door Ebbers Media.